Μάκης Δημάκης Βοτανικος

Βοτανικος Μακης ΔημακηςΟ Μάκης Δημάκης ξεκινάει στο μαγαζί Βοτανικός live stage το οποίο βρίσκεται στην ιερά οδό στην Αθήνα  ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ. Για να διαπραγματευτεί για τις 30 Σεπτεμβρίου και όλα είναι έτοιμα για ποτό στο μεγάλο καλλιτέχνη. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης δηλώνει πολιτισμένους για τη νέα αυτή συνεργασία και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για να περάσει καλά ο κόσμος ας με λίγα λόγια το μεγάλο Μάκη Δημάκη οποίος γεννήθηκε στη Γερμανία για τα τέσσερα χρόνια ήρθε και έμεινε μόνιμα στην Ελλάδα για κάποιο τραγούδι ξεκινάει πολύ μικρή ηλικία καθώς και μοναδικό ταλέντο έπαιζε μπουζούκι ταυτόχρονα.

VOTANIKOS DIMAKIS

Ξεκίνησαν από τα συνήθη νομαδική είμαι στη Θεσσαλονίκη κι εφήβους τραγούδι ήταν εμφανής. 295 καμιά πολύ σπουδαία συνεργασία με τον καλλιτέχνη Γιώργο Αλκαίο και γράφει τραγούδι Σε με. Την επόμενη χρονιά 296  τραγούδι θέλω να κλάψω το οποίο ερμηνεύει και ο Γιώργος Αλκαίος. Έχει συναφθεί με πολλά μεγάλα ονόματα σε πολλά ξένα κέντρα Βοτανικος Μακης Δημακης ανά την Ελλάδα. Το 2011 συνεργαστώ με το στιχουργό Αργύρη αράπη οποίο του δίνει όλες μεγάλες επιτυχίες καθώς επίσης και με το Μιχάλη Μαραντίδη και γραφεί τραγούδι από το ψυχολογικά κάνετε να κανενός τάμα δεν επιτρέπω. Το μαγαζί  Μακης Δημακης Βοτανικος θα λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο η τιμή κυμαίνεται στα 130 για τα τέσσερα άτομα έρωτα φυσικά πακέτα για ανέργους και φοιτητές θα είναι στα 110 ανά έξι άτομα την Παρασκευή και το Σάββατο πηγαίνει στα 120 ανά έξι άτομα.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

makis-dimakis-sto-votanikoΓιώργος Ρέλλος για μαγαζί θα είναι από τις 11 παρά τέταρτο και μετά δηλώνει πολύ ευτυχισμένο για τη συνεργασία του αυτή. Καλλυντικών πάρα πολύ ευχάριστη μέρα για τη συνεργασία την καινούργια και όλα είναι έτοιμα το μεγάλο καλλιτέχνη. Το σχήμα  Βοτανικος Μακης Δημακης το οποίο θα πλαισιώνει τον καλλιτέχνη θα είναι νεαρά άτομα τα οποία δεν είναι γνωστά και έχουν πολύ όρεξη και καλό Τραγούδι. Άλλο το καλύτερο να σε συνηθίσει να τραγουδάει με ονόματα καινούργια και αυτό αποδύθηκε απ’ τον Ικτίνο μαγαζί Βοτανικος Μακης Δημακης Θεσσαλονίκης όπου τραγουδούσε. Μαζί θα είναι πάντοτε ένα τσιγάρο του μηνός και έπειτα πολλά Στροβόλου. Υπολείμματα πλησίον του Μακεμάκε 1 ξερή ομάδα τραγουδιστών οι οποίοι κάνουν για πρώτη φορά ντεμπούτο σε ένα μεγαλώνει θερινό σχήμα. Το μαγαζί που θα Νίκος είναι τι ήμουν αποδεκτή σπουδαίους καλλιτέχνες και δηλώνει πάρα πολύ ενισχυμένος σχηματίζει τη νέα συνεργασία. Πούμε ότι πολλά μεγάλα ονόματα έχουν εμφανιστεί σε μαγαζί που τραγουδούσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αυτό φάνηκε αληθινό μαγαζί πόσο προχώρησαν κάθε βράδυ και τραγουδούν μαζί του σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού μου πενταγράμμου.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Ένα παιδικό πάρτυ σινεφίλ σκηνικό στο Βοτανικος Μακης Δημακης αλλά όχι μόνο στροβοσκόπιο μαζεύουν τελευταία δύο χρόνια αλλά και το σινεμά αλλά η πιθανότητα να λατρεία χρόνια προηγούμενα έχει τραγουδήσει μεγάλα ονόματα Βοτανικος Μακης Δημακης όπως βοηθήσει όλα βασιλιάδες και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες. Κάντε έγκαιρα τη κράτησή σας προκειμένου να βρείτε ένα τραπέζι μαγαζί καθώς είναι πάρα πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο καλεί και Καλλικράτης. Έχουν ήδη ξεκινήσει κρατήσεις και αυτό που αναμένουμε είναι μεγάλη πρεμιέρα στις 30 του μηνός.

Ο Δημάκης πράγμα σήμερα εμφανίστηκε για λίγες μέρες το ακρωτήρι club στην Αθήνα όπου τραγούδησε όλες επιτυχίες του και ο κόσμος έσπευσε να πονάς από κοντά τον καλλιτέχνη για ένα ζέσταμα πριν τη μεγάλη στο Βοτανικό. Η ομάδα του Μάκη Δημάκη κατεβαίνει από Θεσσαλονίκη περιμένω στις ένα μοναδικό πάρτυ σου μαγαζί Βοτανικός. Ένα μαγαζί μεγάλης χωρητικότητας με πολύ φιλικό περιβάλλον έτοιμος εξυπηρέτηση το προσωπικό και η επιχείρηση ανοίγουν τις πόρτες τους για να αποδεχτεί ένα σπουδαίο καλλιτέχνη ο οποίος είναι καθαρά λαϊκός καλλιτέχνης. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ο πόνος θέλω μαγαζί Βοτανικός τις υπόλοιπες μεγάλες πίστες της Αθήνας και αποτελεί σίγουρα μια τακτική επιλογή την οποία όλοι θα πρέπει να απολαύσω από κοντά. Μοντέρνο στήσιμο κεντρικό μαγαζί χωρικών Αισχυλείων και ατόμων 80 Νίκος έχει φιλοξενήσει από το μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και δηλώνει πάρα πολύ λυσσασμένος εγκληματίας για τη νέα του συνεργασία φέτος με τον καλλιτέχνη από Θεσσαλονίκη Βοτανικος Μακης Δημακης . Να απομακρύνει από το 15 € το άτομο με την προσέλευση να κυμαίνεται από τις 11 και μετά.