Προσκλητήρια Γάμου Που Έχουν Κάποιο Θέμα

Δεν ξέρω αν περιμένατε πολύ καιρό να νιώσετε ευτυχία, ή το κάνετε επειδή πρέπει, αλλά όταν έρθει η ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, σίγουρα θα χαίρεστε. Εκτός όμως από χαρούμενοι πρέπει να είστε και έτοιμοι για όλες τις ετοιμασίες. Είναι βέβαιο ότι έχετε σκεφτεί και το τι είδους προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες θα δώσετε στους καλεσμένους σας. Έχετε, όμως, σκεφτεί να κάνετε την υπέρβαση στα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και στις μπομπονιέρες; Έχετε υπόψη σας ότι θα μπορούσατε να κλέψετε τις εντυπώσεις χρησιμοποιώντας προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες που να έχουν κάποιο θέμα;

Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί σας, όπως θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει, παραγγέλλουν προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες που απλώς τους αρέσει το σχήμα, το χρώμα, ή η υφή τους. Ωστόσο, εσείς μπορείτε να παραγγείλετε προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες που θα είναι μεν της αρεσκείας σας αλλά και που θα έχουν κάποιο θέμα.

Προσκλητήρια Γάμου

Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες με θέμα την Ελλάδα, την αγαπημένη μας χώρα. Μπορεί δηλαδή το χρώμα που θα έχουν τα προσκλητήρια του  γάμου και  αργότερα της βάπτισης αλλά και οι μπομπονιέρες να είναι το άσπρο και το γαλάζιο. Μια ιδέα για τα προσκλητήρια είναι το εσωτερικό τους να έχει ανάγλυφη απεικόνιση μιας ελιάς με άνθη η οποία μπορεί να έχει το φυσικό της πράσινο χρώμα, χρυσαφί, ή χωρίς χρώμα. Βέβαια, προσέξτε να μην μοιάζει με λογότυπο κόμματος και παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας…

Από την άλλη μεριά, αν ζείτε σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος μπορείτε να φροντίσετε έτσι ώστε τα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και οι μπομπονιέρες σας να έχουν ως θέμα τη θάλασσα. Πάλι, μπορεί να κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο ή το τιρκουάζ ως χρώμα. Ταυτόχρονα, μπορείτε να διακοσμήσετε αυτά τα προσκλητήρια γάμου της βάπτισης και τις μπομπονιέρες με διάφορα θαλασσινά στολίδια όπως, κοχύλια, λευκά βότσαλα, άγκυρες, καραβάκια ή πολύχρωμα ψαράκια. Φυσικά, και εδώ πρέπει να προσέξετε να μη φτάσετε στα όρια της υπερβολής. Τα προσκλητήρια βάπτισης και οι μπομπονιέρες  σας δεν πρέπει να μοιάζουν με παρακμιακό νησιώτικο πανηγύρι… Με τα προσκλητήρια γάμου της βάπτισης και τις μπομπονιέρες, θέλετε απλώς να δώσετε μια συνοχή στις τελετές και στις δεξιώσεις σας. Κάτι που θα θυμάστε και θα χαίρεστε.

Από την άλλη μεριά, μπορείτε να επιλέξετε ως θέμα για τα προσκλητήρια γάμου – αλλά ιδιαίτερα της βάπτισης – και τις μπομπονιέρες σας κάποιο διάσημο καρτούν, μια πολύ γνωστή ταινία, ή ένα ρομαντικό παραμύθι. Λόγου χάρη, μπορείτε να φροντίσετε να υπάρχουν απεικονίσεις με την Μπάρμπι, και με πεταλούδες και νεράιδες πάνω σε όλα τα προσκλητήρια γάμου ή βάπτισης και μπομπονιέρες. Οι ιδέες για τέτοια προσκλητήρια γάμου βάπτισης και μπομπονιέρες είναι αμέτρητες και μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα σε αυτές τις ξεχωριστές περιστάσεις σας.