Ποσειδωνιο 2016

Στο Ποσειδώνιο, το νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής που κάθε σεζόν πλημμυρίζει απο κόσμο, θα εμφανίζονται αυτόν τον Χειμώνα 2016 – 2017 οι Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα και το μουσικό συγκρότημα Kings. Το μουσικό σχήμα αυτό δε θα μπορούσε παρά να είναι πολύ δυνατό. Γεμάτοι ενέργεια και κέφι, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες προσπαθούν να μας διασκεδάσουν και να μας κάνουν να περάσουν μοναδικά. Ο Γιάννης Πλούταρχος υπέροχος όπως πάντα μας εκπλήσσει με το ταλέντο του, ενώ η Πέγκυ Ζήνα ανάβει φωτιά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο. Οι Kings, με τη σειρά τους, έρχονται να μας ανεβάσουν το κέφι στα ύψη με τα σουξέ τους και το μπρίο τους. Ο κόσμος λατρεύει το συγκεκριμένο σχήμα και είναι μια απο τις συνεργασίες που περίμενε καιρό. Έτσι, θα σας συμβουλεύαμε να πάρετε άμεσα τηλέφωνο προκειμένου να κάνετε την κράτησή σας στο Ποσειδωνιο. Άλλωστε, τέτοια μουσικά σχήματα και μάλιστα σε τόσο όμορφα νυχτερινά μαγαζιά, δεν πρέπει να τα χάνουμε ποτέ!

 

Poseidonio ploutarhos

Γιάνννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας καλλιτέχνης με μεγάλη αξία. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και του έχει χαρίσει την αγάπη όλου του κόσμου. Η φωνητικές του ικανότητες μας έχουν καταπλήξει όλα αυτά τα χρόνια των εμφανίσεων του, ενώ το κέφι του όταν ανεβαίνει στις μεγάλες πίστες είναι το κάτι άλλο. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος με τη μέχρι σήμερα πορεία του έχει επαληθεύσει τον κανόνα πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής τραβάει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ιδιαίτερα χορτασμένος απο την επιτυχία. Γι’ αυτό και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι δουλειές του να έχουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ικανοποιούν απόλυτα το κοινό του. Τα σουξέ του Γιάννη Πλούταρχου αποτελούνται απο διαχρονικά κομμάτια που ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει τραγουδήσει σε μερικές απο τις πιο μεγάλες πίστες της χώρας και μας έχει δώσει φανταστικά βράδια. Αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και φυσικά αυτό φαίνεται απο το αποτέλεσμα. Αυτή τη σεζόν στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδωνιο θα μας κάνει να ξεφαντώσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως φυσικά κάνει σε κάθε του εμφάνιση. Μάλιστα, κάτι άλλο που τον κάνει να ξεχωρίσει είναι η επικοινωνία που έχει με το κοινό, η οποία είναι κάτι παραπάνω απο μοναδική. Αυτός, άλλωστε, είναι ακόμα ένας λόγος που ο εξαιρετικός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος βρίσκεται στις καρδιές μας.

 

Ποσειδώνιο

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα, η αξεπέραστη τραγουδίστρια των μεγάλων σουξέ, η οποία ανεβαίνει στις μεγάλες πίστες και μας κάνει να γλεντάμε μέχρι το ξημέρωμα, εμφανίστηκε στην ελληνική μουσική σκηνή πριν απο μερικά χρόνια και απο τότε διέγραψε σημαντική πορεία. Τα μουσικά σχήματα, στα οποία συμμετέχει κάθε σεζόν, έχουν τεράστια επιτυχία και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι συνάδελφοί της την αγαπούν ιδιαίτερα και μιλούν γι’ αυτή με πολύ καλά λόγια. Τι άλλο να θέλει ένας καλλιτέχνης; Το ίδιο φυσικά και ο κόσμος, ο οποίος την αγκάλιασε απο τα πρώτα της κιόλας βήματα και την ανέβασε στην κορυφή. Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια τραγουδίστρια γεννημένη για τις μεγάλες πίστες και τις μεγάλες επιτυχίες. Το άστρο της είναι πολύ φωτεινό και γι’ αυτό κάθε χρόνος που περνάει γίνεται καλύτερη και μας εντυπωσιάζει περισσότερο. Η Πέγκυ Ζήνα ανήκει στις τραγουδίστριες που δεν εφησυχάζονται ποτέ. Είναι ιδιαίτερα προσεκτική ακόμα και με την τελευταία λεπτομέρεια που αφορά στη δουλειά της και πάντα πολύ απαιτητική με το αποτέλεσμα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της Πέγκυ Ζήνα την έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να παραμείνει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια. Η σκληρή δουλειά και το ταλέντο πάντοτε επιβραβεύονται. Γι’ αυτό και η Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση!