Γιατί η αποτρίχωση Laser έχει γίνει τόσο δημοφιλής;

Ομορφιά. Ελκυστικότητα. Επιθυμητά για άντρες και γυναίκες. Τα απαιτούν. Από τους άλλους και από τον εαυτό τους. Κάτι που κυρίως στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία για ομορφιά είναι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Σε μερικούς στερεί την αυτοπεποίθηση και τους δίνει την αίσθηση ότι δεν αρέσουν ή ίσως και ότι οι άλλοι γελούν μαζί τους. Δερματολoγοι σε Αθηνα και Νεα Σμυρνη υπόσχονται να «αναστήσουν» την αδικοχαμένη αυτοπεποίθηση με την μέθοδο της αποτρίχωσης Laser ή με διάφορους άλλους τρόπους. Όπως και όλες οι μέθοδοι αφαίρεσης της τριχοφυΐας, έτσι και η μέθοδος αποτριχωση Laser υπόσχεται την εξάλειψη των ανεπιθύμητων τριχών στο σώμα.

Άρα, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο είτε με τον επιστημονικό (όπως η αποτρίχωση Laser) ο σκοπός είναι να ξεφορτωθούμε τις αντιαισθητικές τρίχες. Το ξύρισμα, και η εκρίζωση με τσιμπιδάκι είναι οι πιο εύκολοι τρόποι για αυτό. Δεν χρειάζεται να μας δει δερματολογος Αθηνα ή Νεα Σμυρνη για να εφαρμόσουμε αυτές τις αρχαιότατες μεθόδους αποτρίχωσης! Η χρήση χημικών ουσιών που λιώνουν την τρίχα, είναι μια άλλη μοντέρνα διαθέσιμη για πολλούς, μέθοδος. Σε αντίθεση με την  αποτρίχωση Laser, αυτός ο τρόπος θα μπορούσε να προξενήσει ερεθισμό σε ένα ευαίσθητο δέρμα.

apotrixwsi laser

Ωστόσο, η αποτρίχωση Laser, η επάλειψη του λιωμένου κεριού στο επιθυμητό σημείο, οι φορητές ηλεκτρικές συσκευές αποτρίχωσης που βγάζουν την τρίχα από τη ρίζα, καθώς επίσης και η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για βαθιά αποτρίχωση είναι μερικές από τις κυριότερες μεθόδους εξάλειψης της τριχοφυΐας από το θύλακα, από τη ρίζα της τρίχας κάτω από το δέρμα. Όλες αυτές οι μέθοδοι συμπεριλαμβανομένης και της αποτρίχωσης  Laser μας προσφέρουν ανακούφιση από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αν  όμως θέλουμε την μέθοδο με τα πιο μόνιμα αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την αποτρίχωση Laser.

Η αποτρίχωση Laser είναι ο πιο πρόσφατος και πιο δημοφιλής τρόπος αφαίρεσης τριχών. Πολλοί σοβαροί δερματολόγοι σε Αθήνα, Νέα Σμύρνη αλλά και επαρχία χρησιμοποιούν την αποτρίχωση Laser ως την μόνη επιστημονικά ενδεδειγμένη μέθοδο αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Μάλιστα, η αποτρίχωση Laser ίσως να είναι τόσο ικανοποιητική σε αποτελέσματα ώστε να κυριαρχεί όσον αφορά την ζήτηση που έχει τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Μπορεί ο καθένας που το επιθυμεί, να εφαρμόσει αυτή την μέθοδο για τρίχες από την πλάτη, τα πόδια, το στήθος, το πρόσωπο, ακόμα και από το εφήβαιο, είτε πρόκειται για άντρες είτε για γυναίκες. Η τεχνική αποτρίχωσης Laser μπορεί να εφαρμοστεί ουσιαστικά σε κάθε μέρος του σώματος.

δερματολογος νεα σμυρνη

Ποια είναι τα οφέλη της αποτρίχωσης Laser;

  • Η αποτρίχωση Laser μπορεί να αφαιρέσει μόνιμα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από οποιοδήποτε μέρος του σώματος εμείς θέλουμε. Μάλιστα οι έρευνες από γνωστούς δερματολόγους  σε Αθήνα και Νέα Σμύρνη δείχνουν ότι σχεδόν το 60-95% στοχευόμενης περιοχής τριχοφυΐας  με ακτίνα φωτός Laser μπορεί η περιοχή αυτή του σώματος να καθαρίσει μέσα σε μια περίοδο 6 μηνών.
  • Η αποτρίχωση Laser δεν είναι τόσο δαπανηρή όσο ίσως πιστεύουν μερικοί. Ίσως να εκπλαγούμε αν υπολογίσουμε τη διαφορά ανάμεσα στα έξοδα που απαιτούνται για τακτικές επισκέψεις σε έναν καλό δερματολόγο στην Αθήνα ή σε έναν αισθητικό για να κάνει αποτρίχωση με κερί η οποία όμως είναι προσωρινή και ανάμεσα στα έξοδα για μερικές συνεδρίες για αποτρίχωση Laser.
  • Δεν προκαλεί σχεδόν καθόλου πόνο.
  • Είναι ασφαλής για το δέρμα. Σχεδόν όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει την αποτρίχωση Laser δεν έχουν αναφέρει ούτε μόνιμους ούτε προσωρινούς ενοχλητικούς ερεθισμούς. Μάλιστα το αντίθετο μπορεί να συμβεί με άλλες μορφές αποτρίχωσης

Δεν είναι άξιο απορίας το ότι η αποτρίχωση Laser είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια!