ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΠΑΤΗ NORTH

empatiΧάρης Κωστόπουλος και Αντρέας Στάμος συναντιούνται για πρώτη φορά μουσικά, φέτος, και απογειώνουν το κέφι στα ύψη, με τις μοναδικές τους επιτυχίες. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πίστα του Έμπατη Νοrth Live και μας εγγυώνται μοναδικές νύχτες ατελείωτης διασκέδασης. Αυτό άλλωστε έχει φανεί, και από την μέχρι τώρα πορεία τους, από τη στιγμή της πρεμιέρας τους την περασμένη εβδομάδα, αφού κάθε φορά στο κέντρο επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο της διασκέδασης συνεργάζονται με ένα από τα πιο σταθερά στέκια της Αθήνας και φυσικά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη πλαισιώνουν ο Θανάσης Βασιλάκος αλλά και η Φανή Αβραμίδου, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν έπαψε ποτέ να είναι ένας από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές, μέσα στα 30 σχεδόν χρόνια πορείας του στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, μιας και εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης –μάλιστα έχει χαρίσει επιτυχίες σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού- , συνεχίζει σταθερά και για ακόμα μια σεζόν τη συνεργασία του με το Έμπατη North Live, όπου εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια και γνωρίζει τεράστια επιτυχία, και προκαλεί και πάλι πανικό. Ύστερα από ένα διάστημα ξεκούρασης, μετά το τέλος των τελευταίων του εμφανίσεων στην πίστα του Caramela, ο τραγουδιστής επιστρέφει ξανά δριμύτερος. Κωστόπουλος ΕΜΠΑΤΗ NORTH ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα αχτύπητο και δοκιμασμένο δίδυμο επιτυχίας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Είναι ένας από τους καλλιτέχνες εκείνους που πρώτα διέπρεψαν στις ζωντανές εμφανίσεις και κέρδισαν μια θέση στη δισκογραφία με το σπαθί τους. Από το 1991 ξεκίνησε να εμφανίζεται live ο Ανδρέας Στάμος, έχοντας την τύχη να βρεθεί εξ αρχής κοντά σε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά έρχεται 10 ολόκληρα χρόνια αργότερα, το 2001. Μεγάλο σταθμό στην καριέρα του αποτελεί η συνεργασία του με το Frangelico, που ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του, μιας και εκεί επικρατεί το αδιαχώρητο. Φέτος ετοιμάζεται να μετρήσει ακόμα μια επιτυχία σε συνεργασία με τους Κωστόπουλο Έμπατη North. Και η επιτυχία είναι σίγουρα δεδομένη.

ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

Μια από τις πίστες της Αθήνας που είναι χαραγμένες βαθιά στη μνήμη μας είναι εκείνη της ΕΜΠΑΤΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ North. Βρισκόμενο στη Βαρυμπόμπη, το κέντρο είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κέντρα των Βορείων προαστίων της Αθήνας, εδώ και χρόνια. Το Έμπατη έχει καταφέρει να διαγράψει μια τέτοια επιτυχία στο χώρο της νύχτας, κυρίως, λόγω των ονομάτων που φιλοξενεί στη σκηνή του. Διατηρεί έναν σταθερά λαϊκό χαρακτήρα, και φέρνει πάντοτε τα καλύτερα ονόματα του ρεπερτορίου αυτού. Φέτος, Έμπατη North Κωστόπουλος Στάμος απογειώνουν το κέφι κατακόρυφα και ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στην Αθήνα.