Κιαμος Club 22

Club 22Το ιστορικό νυχτερινό μαγαζί CLUB 22 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αυτή τη σεζόν φιλοξενεί δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Τον Πάνο Κιάμο και την Στέλλα Καλλή. Πρόκειται για το δίδυμο που αυτό τον χειμώνα, 2015-2016, θα προκαλέσει σεισμό στη νυχτερινή διασκέδαση, με ένα πρόγραμμα που θα μείνει στην ιστορία. Οι Πάνος Κιάμος και Στέλλα Καλλή έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν και μάλιστα αφήνοντας ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση. Έτσι και φέτος, στο Club22, οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να σας διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Άλλωστε, σε αυτό θα βοηθήσει και το μοναδικό νυχτερινό μαγαζί Club22, το οποίο έχει φτιαχτεί με πολύ αγάπη για όλους εσάς που αγαπάτε τη γνήσια λαϊκή διασκέδαση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Club22 βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών σας εδώ και πολλά χρόνια. Οι χώροι του είναι εξαιρετικοί, η διακόσμηση του σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές της μόδας, ενώ τα ηχητικά του συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με λίγα λόγια τα βράδια σας θα απογειωθούν στο νυχτερινό μαγαζί Club22 της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος θα λέγαμε πως είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει τις δικές του εξετάσεις στον χώρο του τραγουδιού και θα λέγαμε πως τις έχει περάσει με άριστα. Το ταλέντο του Πάνου Κιάμου έχει αναγνωριστεί πλέον όχι μόνο από τον κόσμο, που τον ακολουθεί παντού, αλλά και από τους συναδέλφους του, που τον αγαπούν ιδιαίτερα. Οι μεγάλες πίστες φαίνεται πως του ταιριάζουν απόλυτα, ενώ τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνας και Θεσσαλονίκης τον έχουν φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία. Ο Πάνος Κιαμος ξέρει να απογειώνει το κέφι και να κρατά το γλέντι μέχρι το πρωί. Πρόκειται για έναν γνήσιο λαϊκό καλλιτέχνη που ξέρει πώς να γεμίζει τα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Έτσι, αυτή τη σεζόν, στο νυχτερινό κέντρο Club 22 Κιαμος θα δώσει για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να σας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Γι’ αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτό το ραντεβού με τον σπουδαίο αυτό καλλιτέχνη. Μάλιστα, έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική τραγουδίστρια, Στέλλα Καλλή, η οποία είναι γεννημένη για τις μεγάλες πίστες, δεν υπάρχει κανείς που θα χάσει το πρόγραμμα του Club22.

 Στέλλα Καλλή

club 22 ΚιΑμοςΗ γεννημένη σταρ, Στέλλα Καλλή, είναι μια τραγουδίστρια-φαινόμενο! Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο έχει καταπλήξει τους πάντες με το μοναδικό ταλέντο της κι έχει ανέβει πολύ γρήγορα τα σκαλιά της επιτυχίας. Η Στέλλα Καλλή, μετά τις σπουδές μουσικολογίας που έκανε στις Ηνωμένες Πολιτείες για έξι ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πάριο, τον τραγουδιστή του έρωτα. Ο Γιάννης Πάριος την πήρε κοντά του, καθώς είδε το μεγάλο ταλέντο της Στέλλας Καλλή, η οποία τον μάγεψε με τις φωνητικές της ικανότητες. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του μεγάλου τραγουδιστή του έρωτα, η Στέλλα Καλλή συνεργάστηκε με τον εξαιρετικό Σταμάτη Γονίδη. Και από τη συνεργασία της με το ιερό αυτό τέρας της μουσικής, πήρε μια τεράστια εμπειρία και φυσικά πολλές συμβουλές. Έτσι, η Στέλλα Καλλή θα λέγαμε πως δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια, αλλά μια καλλιτέχνιδα που όχι μόνο ξέρει που πατάει, αλλά έχει ένα ταλέντο όσο πολύ λίγες της γενιάς της. Στο Club22, αυτή τη σεζόν 2015-2016, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Τόσο με τις φωνητικές ικανότητές της όσο και με την σκηνική παρουσία της, η Στέλλα Καλλή ξέρει να συναρπάζει το κοινό της και να το κάνει να διασκεδάζει μέχρι τα ξημερώματα. Άλλωστε το ξέρετε καλά πως το Club22 είναι πάντα η εγγύηση της νυχτερινής διασκέδασής σας.