Κέντρο Αθηνών Αθήνα Νίκος Βέρτης

Στο κεντρο αθηνων, στην Αθήνα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα άκρως ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα με τον Νίκο Βέρτη και την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Νίκος Βέρτης από ηλικία μόλις επτά ετών ήξερε να παίζει μπουζούκι και σε ηλικία 15 ετών ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το τραγούδι. Από τότε κατάλαβε πως η μουσική και το τραγούδι θα ήταν μέρος της ζωής του. Κατ΄αρχήν, ο Νίκος ξεκίνησε να τραγουδάει σε κάποια από τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης αλλά και της Μακεδονίας. Το 2003 όμως ήταν η χρονιά που ο Νίκος Βέρτης ξεχώρισε. Εκείνη την χρονιά έβγαλε τον πρώτο του δίσκο ο οποίος αγαπήθηκε από τον κόσμο. Ο τίτλος του δίσκου είναι  «Πολύ απότομα βραδιάζει» και περιέχει εξαιρετικά τραγούδια τα οποία τα ακούμε και σήμερα όπως το «Αστέρι μου», το «Αν φύγεις» και άλλα. Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως η συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα το 2003 τον βοήθησε στο να γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό. Σήμερα ο Νίκος έχει οκτώ προσωπικούς δίσκους και ο επόμενος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Στους δίσκους του υπάρχουν πολύ αγαπημένα τραγούδια όπως το «Μόνο για σένα», το «Πες το μου ξανά», το «Κάποτε θα δεις» και άλλα. Επιπροσθέτως, θα αποτελέσει παράλειψη αν δεν αναφέρουμε πως ο Νίκος Βέρτης έχει ξανά εμφανιστεί στην σκηνή του Κέντρου Αθηνών όπου ο κόσμος εκδήλωνε την αγάπη του με την συνεχή παρουσία του.

Κέντρο Αθηνών Νίκος Βέρτης

Με τον Νίκο Βέρτη θα βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη είναι ένα νέο αστέρι στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η φωνή της αλλά και το παρουσιαστικό της μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου. Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως η Ελένη έχει ερμηνεύσει τραγούδια, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία όπως το «Ραντεβού στην παραλία» και πολλά άλλα και τα οποία σκοπεύει να ερμηνεύσει στο Κέντρο Αθηνών. Ακόμη, οι χορευτικές της ικανότητας σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Η συνεργασία των δύο αυτών καλλιτεχνών θα προσελκύσει πλήθος κόσμου.

Το παλαιότερο και πιο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας είναι το Κέντρο Αθηνών. Βρίσκεται στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και όπως γίνεται αντιληπτό η τοποθεσία του είναι πολύ κομβική. Το Κέντρο Αθηνών λειτουργεί όλον τον χειμώνα και κάθε σεζόν φιλοξενεί μουσικά σχήματα τα οποία γράφουν ιστορία. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως το νυχτερινό μαγαζί έχει όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα έτσι ώστε το πρόγραμμα να τελείται χωρίς  προβλήματα. Η φετινή σεζόν αναμένεται να είναι η καλύτερη για το Κέντρο Αθηνών καθώς ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα θα βρίσκονται στην σκηνή του.