Frangelico Χολίδης Μακρόπουλος Αρσενίου

frangelicoΣτο Frangelico οι νύχτες του χειμώνα παίρνουν φωτιά! Με τους Νίκο Μακρόπουλο και Σάκη Αρσενίου η νυχτερινή ζωή παίρνει διαφορετικό νόημα. Πρόκειται για ένα δίδυμο που ξέρει πολύ καλά να διασκεδάζει τον κόσμο και να τον κάνει να ξεφαντώνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες: Ο Νίκος Μακρόπουλος με την πολύχρονη εμπειρία του και τα χιλιόμετρα που έχει κάνει στις μεγάλες πίστες και ο Σάκης Αρσενίου με το κέφι και την όρεξη του για ξέφρενα βράδια. Έτσι, για ακόμα μια σεζόν το νυχτερινό μαγαζί Frangelico στο Καλαμάκι θα ανοίξει τις πύλες του για μοναδικά βράδια. Όλοι οι λάτρεις του καλού τραγουδιού και της νυχτερινής διασκέδασης θα είναι εκεί. Γι’ αυτό κάντε την κράτησή σας το συντομότερο δυνατό αν θέλετε να διασκεδάσετε και εσείς σε ένα μοναδικό νυχτερινό μαγαζί με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, Νίκο Μακρόπουλο και Σάκη Αρσενίου.

Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νίκος Μακρόπουλος δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι ένας καλλιτέχνης που μας έχει προσφέρει μοναδικές βραδιές λαϊκού γλεντιού και μάλιστα στα μεγαλύτερα μπουζούκια της χώρας. Η φωνή του είναι ανεπανάληπτη και γι’ αυτό ό,τι κομμάτι κι αν ερμηνεύσει το απογειώνει. Η καλλιτεχνική πορεία του Νίκου Μακρόπουλου ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου και γεννήθηκε. Σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να ανέβει στις μεγάλες πίστες της Αθήνας, όπου έκανε το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του. Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας πολύ σπουδαίος τραγουδιστής με μεγάλο ταλέντο και εκπληκτική σκηνική παρουσία. Αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει πάντα να δίνει στον κόσμο το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους τραγουδιστές και έχει πει πολλά τραγούδια που έχουν μείνει διαχρονικά. Στο νυχτερινό κέντρο Frangelico, στην παραλιακή, αυτή τη σεζόν θα κάνει τη διαφορά. Κι αυτό καθώς μαζί με τον συνάδελφό του Σάκη Αρσενίου έχουν ετοιμάσει ένα από τα πιο καυτά μουσικά προγράμματα της παραλιακής. Γεμάτο σουξέ και μεγάλες επιτυχίες δικές τους και άλλων καλλιτεχνών.

Σάκης Αρσενίου

frangelico-makropoulos-iliadi-arseniouΣάκης Αρσενίου και Frangelico! Είναι ένας συνδυασμός που θα προκαλέσει σεισμό. Ο Σάκης Αρσενίου στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου αυτή τη σεζόν από την πίστα του νυχτερινού κέντρου Frangelico στην παραλιακή, θα κάνουν τη νυχτερινή ζωή άνω κάτω. Ο Σάκης Αρσενίου εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο ιδιαίτερα δυναμικά και θα λέγαμε πως ιδιαίτερα δυναμικά συνεχίζει κιόλας. Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της πίστας, όπως για παράδειγμα ο Πάνος Καλίδης και η Ειρήνη Μερκούρη. Ανήκει στους τραγουδιστές που ρουφούν σαν σφουγγάρι όλες τις εμπειρίες και μαθαίνουν από τους συναδέλφους τους. Το γεγονός ότι παλιότερα ο Σάκης Αρσενίου είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό, του έχει χαρίσει πάρα πολύ πειθαρχία. Αυτό είναι κάτι που τον βοηθάει ιδιαίτερα στην καριέρα του ως τραγουδιστής, καθώς ο καλλιτεχνικός χώρος εκτός από ταλέντο χρειάζεται και πειθαρχία.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Αρσενίου έφερε τον τίτλο «Άνοιξα Φτερά» και θα μπορούσαμε να πούμε πως και κυριολεκτικά άνοιξε τα φτερά του στον χώρο του τραγουδιού με το συγκεκριμένο CD. Ο κόσμος τον γνώρισε και τον αγάπησε αμέσως. Στο συγκεκριμένο CD ο ταλαντούχος τραγουδιστής ερμήνευσε πέντε σουξέ που ακούγονται παντού. Στη συνέχεια ο Σάκης Αρσενίου κυκλοφόρησε το επιτυχημένο maxi single με τίτλο «Αμαρτία». Σε αυτή τη δουλειά ακούσαμε το σουξέ «Σαν την αγάπη μας δεν έχει», το οποίο ξεχώρισε αμέσως. Αργότερα, το 2011 κυκλοφόρησε ακόμα δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα singles: το «Όλα για όλα» και το «Ερωτοχτυπημένος», ενώ την επόμενη χρονιά ο Σάκης Αρσενίου προκαλεί για ακόμα μια φορά πανικό με τα singles «Συγκεντρώσου», «Πάνω κάτω» και «Τι λές». Πρόκειται για δισκογραφικές δουλειές που τον έφεραν πιο κοντά στον κόσμο. Η φωνή του πλέον ακούγεται παντού και τα τραγούδια του έχουν λατρευτεί από τον κόσμο. Η καριέρα του Σάκη Αρσενίου θα είναι λαμπρή και στο μέλλον το σίγουρο είναι πως θα τον ακούμε στα πιο μεγάλα μπουζούκια της χώρας.