Φωταέριο – Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης

Στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο αυτή τη σεζόν θα γίνει πραγματικά χαμός! Οι δύο μεγάλοι τραγουδιστές, Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης είναι πανέτοιμοι να μας ταξιδέψουν με τις μεγάλες επιτυχίες τους από την πίστα του καλύτερου νυχτερινού μαγαζιού της Αθήνας. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες έδωσαν τα χέρια με τους υπέυθυνους του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο και από τότε οι θαυμαστές τους είναι τρισευτυχισμένοι, γνωρίζοντας καλά τι σημαίνει κάτι τέτοιο. Οι Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστος Μενιδιάτης είναι οι καλλιτέχνες που όπου κι αν εμφανιστούν θα φέρουν τα πάνω κάτω. Αυτόν τον χειμώνα 2016 – 2017 θα κάνουν τη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας πολύ ενδιαφέρουσα. Τα σουξέ της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι πολλά, το ίδιο και του Χρήστου Μενιδιάτη. Γι’ αυτό και τα βράδια μας προβλέπονται φανταστικά στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο στο Γκάζι. Φυσικά, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν φροντίσει ώστε οι τιμές να είναι χαμηλές, προκειμένου να μπορούν να διασκεδάσουν όλοι με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Το Φωταέριο είναι ένα ιστορικό νυχτερινό μαγαζί, που έχει γράψει ιστορία στη διασκέδαση φιλοξενώντας μερικές από τις πιο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Παράλληλα, είναι ένα από τα ομορφότερα και καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε αυτόν τον χειμώνα να περάσετε από το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί για βράδια αξεπέραστα.

Νατάσα Θεοδωρίδου

theodoridou-fotaerio-2016Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η μεγάλη φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, για ακόμα μια σεζόν είναι έτοιμοι να βάλει φωτιά στην πίστα, τόσο με την φωνή της όσο και με την παρουσία της. Στο πλευρό της ο Χρήστος Μενιδιάτης και μια πλειάδα υπέροχων μουσικών του νυχτερινού κέντρου Φωταεριο, που θα κάνουν τη νυχτερινή διασκέδασή μας απλά υπέροχη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο στη δεκαετία του ΄90, όπως και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού. Γνώρισε δλδ. την εποχή που η νυχτερινή διασκέδαση ήταν πολύ διαφορετική. Ο κόσμος γλεντούσε στα μπουζούκια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και η διασκέδαση χτυπούσε κόκκινο. Έτσι, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τα πρώτα της βήματα να έχουν γίνει σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης, κατεβαίνει στην Αθήνα και αρχίζει να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της μουσικής. Η φωνή της έγινε αμέσως σήμα κατατεθέν της καλής νυχτερινής διασκέδασης και οι funs της άρχισαν να πληθαίνουν. Μέχρι σήμερα, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει τραγουδήσει με τεράστια ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως Γιάννης Πάριος και Μαρινέλλα, ενώ μας έχει δώσει τεράστια σουξέ όπως τα «Απέναντι», «Υπ’ ευθύνη μου», «Θα μιλήσω με τα αστέρια», «Έναν φίλο μου καλό να βρω», «Δεύτερη αγάπη» και πολλά άλλα.

Χρήστος Μενιδιάτης

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είναι ένας κορυφαίος καλλιτέχνης, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει φροντίσει να μας δώσει μόνο επιτυχίες. Βρίσκεται στις καρδιές όλων μας και το χρωστάει αυτό τόσο στο ταλέντο του όσο και στον σεβασμό που δείχνει προς τον κόσμο. Οι συνεργασίες του Χρήστου Μενιδιάτη είναι πάντα οι καλύτερες, όπως αυτές με τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Χολίδη που στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος είναι γιός του τεράστιου Μιχάλη Μενιδιάτη, είναι τόσο χαρισματικός που κάθε σεζόν μας αφήνει άφωνους με το ταλέντο του και τις επιλογές του. Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική μουσική βιομηχανία στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με μια συνεργασία που είχε κάνει με τον πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη, έναν δίσκο με τον τίτλο «Συμβουλές» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Μενιδιάτης προχώρησε μόνος του και κατάφερε να μιλάει όλη η Ελλάδα γι’ αυτόν. Το ήθος του είναι ένα απο τα στοιχεία που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει, ενώ η φωνή του θεωρείται από τις καλύτερες που έχουμε αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πεντάγραμμο. Αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 μαζί με την εκπληκτική Νατάσα Θεοδωρίδου θα δώσουν τα πάντα για να περάσουμε μοναδικά στο νυχτερινό μαγαζί Φωταεριο τηλεφωνο, το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι.