CLUB 22 | ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Πάνος Κιάμος, Νίκος Κουρκούλης και Club22! Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού σε ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη και τα βράδια μας πλέον παίρνουν διαφορετικό νόημα. Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν βάλει τη δική τους υπογραφή στο ελληνικό τραγούδι, είναι έτοιμοι αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016/2017 να μας συνεπάρουν για ακόμα μια φορά με τα σουξέ τους και το κέφι τους. Το μουσικό πρόγραμμα του Club22 για ακόμα μια σεζόν θα μας κάνει να βάλουμε νόημα στα βράδια μας. Μαλιστα, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου έχουν φροντίσει να κατεβάσουν τις τιμές, ώστε η διασκεδαση στο Club22 να είναι προσιτή σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, έχουν φροντίσει ώστε ο χώρος του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου να είναι όμορφος, μοντέρνος και άνετος, ώστε ο κόσμος να νιώθει σαν στο σπίτι του και να περνάει υπέροχα. Ο συνδυασμός, λοιπόν, είναι υπέροχος γι’ αυτόν τον χειμώνα. Δύο δυνατά ταλέντα σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης. Μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, της οικονομικής κρίσης και των πολλών προβλημάτων, είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιου είδους χώροι, όπου χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία να μπορούμε να διασκεδάσουμε και μάλιστα ακούγοντας μεγάλα ονόματα του τραγουδιού. Οι Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης σας περιμένουν για τρελό ξεφάντωμα μέχρι το ξημέρωμα και μάλιστα με τις καλύτερες τιμές. Αυτό που μένει είναι να κάνετε την κράτησή σας και να πάτε στο Club22 για να απολαύσετε από κοντά δύο τεράστιους καλλιτέχνες.

club 22

 

Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ήξερε πως αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει ήταν να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι. Γι’ αυτό και τελειώνοντας το σχολείο, αν και πέρασε στην ιατρική, αποφάσισε να μην παρακολουθήσει τα μαθήματα και να προσπαθήσει να γίνει τραγουδιστής. Η φωνή του Πάνου Κιάμου και το ταλέντο του ήταν κάτι που άφηναν τους πάντες έκπληκτους όταν τον άκουγαν να τραγουδά, γι’ αυτό και δεν ήταν λιγοι αυτοί που τον παρότρυναν να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Σιγά σιγά ο Πάνος Κιάμος άρχισε να συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και να σημειώνει επιτυχία. Παράλληλα, τα τραγούδια του γίνονταν κορυφαία σουξέ, μέχρι που έφτασε να τραγουδά στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, γεμίζοντας μαγαζιά. Το πρώτο CD του Πάνου Κιάμου ήταν το «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη», το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και περιείχε μερικά από τα πιο μεγάλα σουξέ που έχουν μείνει διαχρονικά. Από εκεί και μετά ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε πολλά CD, τα οποία κι αυτά περιείχαν σπουδαίες επιτυχίες και μάλιστα διαχρονικές.

 

Νίκος Κουρκούλης

Ο Νίκος Κουρκούλης ανήκει στη γενιά των καλλιτεχνών που πρόλαβε την καλή νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Τότε που τα μαγαζιά γέμιζαν ακόμα καθημερινά και ο κόσμος γλεντούσε με την ψυχή του μέχρι το ξημέρωμα. Ο Νίκος Κουρκούλης μας έχει συνηθίσει μόνο σε μεγάλες επιτυχίες και φοβερές συνεργασίες. Γυρίζοντας από την Αυστραλία, όπου έμενε για πολύ καιρό για επαγγελματικούς λόγους μαζί με την Κέλυ Κελεκίδου, κατάφερε να κλείσει μια από τις καλύτερες συνεργασίες της σεζόν. Είναι έτοιμος να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει για το κοινό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, αυτές που τον ανέβασαν στην κορυφή και του έδωσαν μια θέση στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Το μουσικό σχήμα του Club 22 με αυτόν και τον Πάνο Κιάμο είναι κάτι παραπάνω από τέλειο! Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες με μεγάλο μπρίο που έχουν καταφέρει να μας συνεπάρουν όλα αυτά τα χρόνια τόσο με τη φωνή όσο και με τη σκηνική παρουσία τους. Έτσι, αυτό το μουσικό πρόγραμμα του Club22 φέτος θα αφήσει εποχή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.