4711 ΣΧΟΙΝΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Το κατάστημα 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ (πόρτες του από τον Οκτώβριο του 2016-2017 φθινόπωρο για να υποδεχθεί μια πολύ σπουδαία φωνή και πάλι μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς ξανακατεβαίνει στη νυχτερινή 4711 και υπόσχεται πάρα πολύ σπουδαίες βραδιές. Μετά από δύο χρόνια συνεχών εμφανίσεων στον θερινό μαγαζί νωρίς πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και απήχηση σπουδές καλλιτέχνης θα εμφανιστεί 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ για να χαρίσει αξέχαστες βραδιές ποταμών ευρύτερη μαγαζί και όχι μόνο.

4711 ΣΧΟΙΝΑΣ

D4711 ΣΧΟΙΝΑΣΜια επικείμενη συνταγή οποία ακολουθείται όλο αυτό το διάστημα έχει χαρίσει το μεγάλο καλλιτέχνη πολύ σπουδαίες βραδιές σε πολλά συνεχόμενα σκάνδαλα και φυσικά πάρα πολύ σημερινή επιχείρηση. Να πούμε ότι το λίθινο μαγαζί σε Δευτέρα 10 το οποίο λειτουργεί κανονικά ορισμένη περίοδο αν έχεις πόρτες του και στο καλοκαιρινό μαγαζί στη Μύκονο καθώς σαπίζουμε απόψε τάδε γραφικής Μύκονο και ευρίσκετο πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

4711 ΣΧΟΙΝΑΣ live clubbing

Ένα μαγαζί το πιο λόγο να θυμίζει περισσότερο 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ live clubbing και λιγότερο μπουζούκια μπορείς να λείπει το λαϊκό στοιχείο βέβαια μέσα σε ένα δραματικό σκηνικό που έπρεπε να χάσει ο μεγάλος καλλιτέχνης είναι έτοιμος προς έχουν ξεκινήσει και αναμένεται ένα σχήμα έκπληξη στο 4711. Ο Διονύσης Σχοινάς οποίος έγινε γνωστός κυρίως δεκαετία δουλειά πως 90,2 χιλιάδες είναι πολύ πετυχημένη συνταγή με πολύ γνωστές επιτυχίες οποίες όλοι λίγο-πολύ αγαπήσαμε και έγινε πολύ γραπτώς στη νεολαία και όχι μόνο πέτυχε μια πολύ ωραία και σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ και από τότε και εξής έγινε στέκι.

4711 ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Υπάρχει συνταγή αυτή ανέβηκε Θεσσαλονίκη καθώς κάθε Πέμπτη και για δύο συνεχόμενες χρονιές ο Διονύσης Σχοινάς Ν θερινό μαγαζί 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ τοπίο βρίσκεται αγγλικά Θεσσαλονίκης 1 πιο κυριλέ κλαμπ της πόλης και έπειτα Διονύση 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ κατέβηκε Μύκονο για τραγούδι στο λίθινο μαγαζί σαλάτα 11 και από κει και πέρα ξεκίνησε μια πολύ σπουδαία συνεργασία καθώς μεγάλοι ερμηνευτές ήρθαν και τραγούδησαν στον θερινό μαγαζί και διασκέδαση μαζί με τον Τροιζήνα ο καλλιτέχνης Πωλ Σκανδαλίδης εργασιακά αιτήματα κυβερνώντος δέντρου εαυτό και να εμπνεύσει έφτιαξε τη σχέση παρελθόντος. Ο σπουδαίος ερμηνευτής θα τραγουδήσω υβρίδιο συγκοινωνούντα δοχεία και πάρα πολλά άλλα τραγούδια τα οποία τον ανάδειξαν σαν ένας καλύτερος ποπ καιρός καλλιτέχνες.

4711 ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ

4711Ο Διονύσης είναι πολύ μεγάλο ρεπερτόριο. Η καριέρα ξεκινάει από μάθημα 1994 και συνεχής μέχρι το 2006 συνεγασίας σπουδαίων ομάδα του ολικού μουσικού και όχι μόνο πενταγράμμου όπως είναι ο Αλκαίος ο Πουλόπουλος και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες. Πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες αναρτημένες εμφανίσεις σε μαγαζιά Θεσσαλονίκης Αθήνας και στην περιφέρεια συναυλίες σύνθετων μοναδικό καλλιτέχνη τον οποίο πρέπει να σκεφτείτε για να ακούσω από κοντά γιατί μέχρι άλλες είναι μόλις τα 120 € για φοιτητές ανά έξι άτομα και ανέργους με την επίλυση ενός φοιτητικού πάσο. Καινούργιος κανονικούς η φιάλη είναι στα 144 άτομα. 15 μόλις ευρώ θα βαριέται τη κατανάλωση για να πιω στο μπαρ στα 10 €.

4711 2016-2017

Αν υπάρχει θεσμό Τρίπολης που ηττήθηκε τραπέζης θα στα που βρίσκονται περιμένει κάτω μαγαζιού εάν όχι περνάει το μπαρ. Να πούμε ότι υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ μπροστά από το μαγαζί 4711 ΣΧΟΙΝΑΣ ακριβώς υπάρχει ιδιωτικός που θέλω να το αμάξι μέσα. Η ώρα προσέλευσης θα είναι από τις 10.20 και μετά και το πρόγραμμα μέχρι και τις πέντε πεντέμισι το πρωί. Μην αργείτε καντίλα Τζίζας γιαβρί τραπέζια των θερινό σχήμα ξεκινάει μέσα Οκτωβρίου πολύ σύντομα.