Διογενης Studio Ρεμος

ΡΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΟι Χρήστος Νικολόπουλος και Αντώνης Ρέμος θα εμφανιζονται μαζί αυτή τη σεζόν στο εξαιρετικό νυχτερινό μαγαζί «Διογένης Studio»! Πρόκειται για μια απίθανη έκπληξη για όσους αγαπούν τη νυχτερινή ζωή. Κι αυτό γιατί αυτό τον χειμώνα ξέρουν πως τα βράδια τους είναι εξασφαλισμένα όσον αφορά στη νυχτερινή διασκέδαση. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην ίδια πίστα και μας ξεσηκωώνουν έως τα ξημερώματα. Το νυχτερινό κέντρο «Διογενης Studio» δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς ανήκει στα ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί είναι ο νούμερο ένας προορισμός σας, καθώς φιλοξενεί σπουδαίους τραγουδιστές, στοχεύοντας σε μια πολύ ποιοτική διασκέδαση. Το Διογένης Studio είναι ένα πραγματικό στολίδι για τη νυχτερινή Αθήνα. Οι ιδιοκτήτες του έχουν φροντίσει να το διακοσμήσουν με πολύ γούστο, και να το εξοπλίσουν με τελευταία τεχνολογίας ηχητικά συστήματα. Γι αυτό θα λέγαμε πως αυτή τη σεζόν, τα βράδια μας θα είναι μοναδικά. Οι Χρήστος Νικολόπουλος και Αντώνης Ρέμος είναι έτοιμοι να μας διασκεδάσουν, ερμηνεύοντας μέχρι το πρωί τα σουξέ τους και σκορπώντας το κέφι, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Έτσι αυτόν τον χειμώνα, 2015-2016, ο δρόμος του κεφιού και της καλής νυχτερινής διασκέδασης περνά από το μοναδικό νυχτερινό μαγαζί «Διογένης Studio». Οι τιμές του ειναι ιδιαίτερα λογικές και είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν.

Χρήστος Νικολόπουλος

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγάλος αυτός συνθέτης της Ελλάδας, αυτή τη σεζόν, χειμώνας 2015-2016, θα βρίσκεται στο καταπληκτικό νυχτερινό μαγαζί Διογένης Studio ΡΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, το οποίο εδώ και χρόνια έχει πιάσει τον σφηγμό της διασκέδασης. Ο Χρήστος Νικολόπουλος ξέρει πως να διασκεδάζει τον κόσμο και πως να του χαρίζει απίστευτα βράδια μοναδικού γλεντιού. Ο συγκεκριμένος δημιουργός έχει καταφέρει να μιλά όλη η Ελλάδα για τις δημιουργίες του, οι οποίες ειναι διαχρονικές και ακούγονται παντού. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποιος είχε αγάπη στο μπουζούκι από την παιδική του ηλικία, έμαθε μόνος του να παίζει και έφτασε στο σημείο να συνθέτει ακόμα και μουσική. Μιλάμε δηλαδή για ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου. Αυτή τη σεζόν, χειμώνας 2015-2016, Χρήστος Νικολόπουλος θα βρίσκεται στο «Διογένης Studio» μαζί με τον μοναδικό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, και θα λέγαμε πως οι δυο τους έχουν πολύ κακό σκοπό! Να μας κρατήσουν στο μαγαζι μεχρι το πρωι. Το κέφι και τον δύο καλλιτεχνών είναι ανεπανάληπτο και γι αυτό ο κόσμος τρέχει πάντα να τους απολαύσει από κοντά, σε όποια μπουζούκια κι αν εμφανίζονται.

Αντώνης Ρέμος

ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΡΕΜΟΣΟ Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος τραγουδιστής που μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο αυτόν τον χειμώνα θα μας διασκεδάσουν στο Διογενης Ρεμος Studio, είναι ένας απο τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες της χώρας μας. Εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας τη δεκαετία του ’90 και ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής της νύχτας. Τα σουξέ του Αντώνη Ρέμου είναι αμέτρηρα και όπως είναι φυσικό ο κόσμος τον αγαπά τόσο πολύ που τον αποθεώνει πάντα. Σε όποια νυχτερινά κέντρα κι αν εχει τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος ξέρει να κρατάει το κέφι ψηλά όλο το βράδυ. Η επικοινωνία του με τον κόσμο είναι κάτι το μαγικό, ενώ η θετική του ενέργεια τον έχει κάνει περιζήτητο σε κάθε νυχτερινό μαγαζί. Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον μεγάλο Χρήστο Νικολόπουλο στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «Διογένης Studio», αυτή τη σεζόν 2015-2016, θα προσφέρουν ανεπανάληπτη διασκέδαση. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Χρήστος Νικολόπουλος και Αντώνης Ρέμος συνεργάζονται. Η πρώτη ήταν το 1999 για τον δίσκο με τίτλο «Πάλι από την αρχή» και φυσικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η χημεία των δύο καλλιτεχνών Χρήστου Νικολόπουλου και Αντώνη Ρέμου είναι μαγική και η φετινή τους συνεργασία στο «Διογνένης Studio» απλά απίθανη.